STUDENTEN OPGELET!
Deze nette kamer komt per 01 mei beschikbaar en is gelegen boven het winkelcentrum Neptunusplein!

De ligging is aantrekkelijk te noemen; binnen 5 minuten wandelen bevindt u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op 10 minuten fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

U heeft woongenot in een lichte kamer waarvan de vloer is voorzien van laminaat. De kamer is van binnen voorzien van wit schilderwerk. Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. De kamer bevind zich op de eerste etage aan de voorzijde. De badkamer bevind zich ook op de eerste etage. Badkamer is voorzien van douche en wastafel. De ruime keuken op de begane grond is voorzien van gasfornuis en berging. Tevens is er een wasmachine aanwezig waarvan u gebruik mag maken. Zowel de badkamer als keuken worden gedeeld met slechts één persoon.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
- De keuken en badkamer deelt u samen met een vrouwelijke huisgenoot waardoor de voorkeur gaat naar een dame;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (alleen vloer)
- Woonoppervlakte ca. 16 m2.

Algemeen:
- Beschikbaar per 01 mei 2021;
- Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water/elektra tv en internet € 100,-;
- Huurperiode in eerste instantie 24 maanden;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief voorschot;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.