Binnen het gewilde Leusderkwartier! Perfect voor een starter om hier zijn of haar woonwensen toe te passen om echt een eigen plek te creëren. Twee kamer appartement ca. 56m2 De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen. Het appartement is voorzien van een dakterras aan de achterzijde van ca. 20m2, waar vindt je dit nog? Zomers kun je hier heerlijk genieten van de zon.

De indeling is als volgt:
Afgesloten gezamenlijke opgang naar eerste etage. Portiek met voordeur, ruime entree en hal, Nette badkamer voorzien van WMA, toilet, wastafel en douche. Ruime slaapkamer met raampartij aan de voorzijde en voldoende ruimte voor een grote kledingkast.

Keuken is voorzien van keukenblok incl. inbouwkasten, apparatuur zoals afwasmachine , fornuis en oven. (koelkast van de foto is niet meer aanwezig) GEEN koelkast. De woning heeft een ruim dakterras aan de achterzijde. Daarnaast is er een fietsenstalling aanwezig op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Vrij parkeren voor de deur;
- Woonoppervlakte ca. 56m2 ;
- Inpandige berging aan de achterzijde op het dakterras;
- Ideale ligging nabij alle voorzieningen.

Algemeen:
- Beschikbaar per direct;
- Huurperiode: 24 bepaalde tijd
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!
Waar komt de straatnaam vandaan?
Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.