Midden in het sfeervolle centrum van Amersfoort
Onzelfstandige woonruimte van ca. 14 m2.

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 15 augustus 2019
– Het complex bestaat uit 5 andere dames, daarom ook verzoek bij voorkeur een dame
– Keuken en badkamer deel je met je huisgenoten
– Huur is exclusief maandelijkse voorschot € 87,- voor gas/water/elektra/ tv en internet
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Deze straatnaam wordt in 1480 voor het eerst in de bronnen aangetroffen. Toen er in 1531 en later pestepidemieën woedden in Amersfoort, moesten de monniken van het nabijgelegen Sint-Jansklooster hun kapel openstellen voor de pestlijders, hun familie en buren. Die mochten uit vrees voor besmetting geen kerkdiensten in de Joriskerk meer bezoeken. Waarschijnlijk zetten deze kloosterlingen zich al eerder voor deze zieken in in dat geval dankt de Kreupelstraat haar naam ongetwijfeld aan deze zieken, die als gevolg van grote builen in hun liezen kreupel liepen.