Tijdelijke te huur 55+ appartement: zelfstandig, rustig en veilig wonen in Amersfoort met alle mogelijke zorg in de nabijheid en een prachtig uitzicht, aan de rand van het bosgebied Nimmerdor, u loopt zo het bos in.

Dit zeer zonnige en lichte, senioren 3-kamer van ruim 94 m² is gelegen op de 2e verdieping met balkon en eigen parkeerplaats. De (misschien wel meest ideaal gelegen) woning maakt deel uit van het complex “De Bosrand”. Het beschikt over een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en er is een fraaie binnen- en buitentuin aanwezig. Ook na de realisatie van de nieuwbouw houdt u een vrij uitzicht.

Voorzieningen zoals winkels bevinden zich aan de nabijgelegen Leusderweg, maar ook de historische binnenstad van Amersfoort is goed en snel te bereiken. Er is een directe busverbinding met het centraal station en het centrum.

Indeling:
Algemene entree: keurig afgesloten voorportaal met videofoon, prachtig atrium met veel lichtinval en prachtig uitzicht richting het groen. Hier bevinden zich tevens de trap en liftinstallatie.
Entree appartement: ruime hal, meterkast, vrij hangend toilet met fontein geheel betegeld en neutraal afgewerkt, inpandige berging tevens van buiten te bereiken met CV installatie, wasmachine/droger aansluiting en veel bergruimte.
Ruime woonkamer met fraaie raampartijen, zonnig balkon (ca. 9 m2). Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht. De open keuken heeft een natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur.
De twee slaapkamers zijn toegankelijk vanuit de hal, waarvan één slaapkamer zeer royaal is en toegang biedt tot het balkon. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer maar ook vanuit de hal, deze is keurig afgewerkt in neutrale kleurstellingen en voorzien van twee wastafelmeubels, tweede vrij hangend toilet en ruime douche.

Algemene informatie:
– Woning is gestoffeerd)
– Woonoppervlakte ca. 94 m²
– Volledig geïsoleerd
– Vanaf 55+ kunt u in dit complex terecht
– Beschikbaar per direct;
– Huurperiode: Bepaalde-tijd maximaal 24 maanden ivm toekomstige verkoop;
– Servicekosten inbegrepen;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Wij hebben het huis op de juiste plek!