GEMEUBILEERD EN MODERN WONEN IN EEN 2-KAMER APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD!

Op een zeer gunstige plek in de binnenstad aan de Arnhemseweg tussen de Stadsring en het Prinses Julianaplein gemeubileerd 2-kamer appartement.
Kortom een fantastische plek. Netter en beter dan een hotel!

De appartementen zijn onlangs helemaal gerenoveerd en volledig gemeubileerd. Oftewel echte turn-key appartementen waarbij u zorgeloos thuis kunt komen na een dag hard werken. Om de hoek kunt u genieten van het gezellig stadscentrum, station is op 5 minuten afstand en schuin aan de overzijde is de supermarkt Plus.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Via een gezamenlijke opgang komt u op de tweede verdieping bij de entree. De bovenste woonlaag heeft u helemaal voor uzelf! Hier vind u een heerlijke ruime woning waarbij u verrast zult zijn van de nette en moderne afwerking. Dit appartement is een slag groter dan de twee appartementen of de eerste woonlaag.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer die rustig gelegen ligt aan de achterzijde. De keuken zit aansluitend aan de woonkamer en is voorzien van kookfornuis en koelkast. Heerlijk is dat wanneer u aan het koken bent u de deur van het balkon kunt openzetten en hier ondertussen kunt genieten van de zon op het balkon. De slaapkamers is ook ruim van formaat en tevens zoals alle andere vertrekken in de woning voorzien van een nieuwe keurige laminaatvloer. De slaapkamers is voorzien van handige inbouwkasten. Badkamer is netjes en modern voorzien van douchebak, wastafel en toilet. Aparte berging met voldoende ruimte voor uw spullen.

Bijzonderheden:
– Verplichte eindschoonmaak gehele woning incl. stomerijkosten bedden en linnengoed etc.€ 250,–
– Uitermate geschikt voor expats en voor een éénpersoonshuishouden
– Woning is VOLLEDIG gestoffeerd en gemeubileerd
– Modern en netjes afgewerkt
– 5 minuten van CS Amersfoort
– Supermarkt aan de overkant

Algemeen:
– Beschikbaar per direct;
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 3 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas, water, elektra, tv en internet € 100,-;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor +31(0)33-4630950

NB: Oorspronkelijk Slijkstraat genoemd naar de drassige omgeving (in 1485 voor het eerst vermeld in de bronnen). Op verzoek van de bewoners wegens de negatieve bijklank gewijzigd in Arnhemsestraat, als aansluitend op de weg die naar Arnhem voert.