LET OP GEMEUBILEERD
Wonen op een unieke locatie in de binnenstad van Amersfoort!! Achter een fraaie monumentale gevel aan de Kamp schuilen drie fantastische nieuwbouwappartementen. De appartementen zijn gelegen aan de gezellige winkelroute nabij de Kamper Binnenpoort en de Langestraat en bieden optimaal wooncomfort.

Eigenzinnige Stadswoning in het oude stadscentrum van Amersfoort. Dit bovenhuis is in 2019/2020 geheel opnieuw gebouwd met behoud van haar authentieke karakter. Een comfortabele woning in het hart van de stad aan een rustige hof. Aan alle kanten heeft u uitzicht op mooie gevels, winkels, en fraaie stadsgezichten.

Indeling:
Via het terras komt u middels openslaande deuren in de woonkamer met open keuken binnen. Er is een moderne badkamer met douche, toilet en badkamermeubel. Via de deur is de slaapkamer te bereiken.

Let op, meubilering wordt nog geplaatst.

Algemene informatie:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
– Huurprijs is inclusief 9% BTW.
– Energievoorzieningen middels een voorschot te voldoen aan de eigenaar, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met maximaal 6 maanden rekening gehouden dient te worden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.