WONEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN AMERSFOORT IN EEN GEMEENTELIJK MONUMENT? DAT KAN!
In dit herenhuis aan de Stadsring hebben wij dit volledige en stijlvolle appartement gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. Het pand is van zowel architectonisch, stedenbouwkundig als cultuurhistorisch van bijzondere betekenis en derhalve een gemeentelijk monument. Het heeft nog de oorspronkelijke glas-in-loodramen in diverse ruimtes.
Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud pand aan de Stadsring met alle voorzieningen op loopafstand. Binnen vijf minuten in hartje binnenstad, met 10 minuten op het Centraal Station en via de Stadsring zijn uitvalswegen makkelijk te bereiken.

Indeling:
U komt binnen bij de gezamenlijke entree met trappenhuis naar de eerste en tweede verdieping. De toegang naar 91-E zit direct links boven aan de trap op de eerste etage. Via de ruime hal van ca. 4m2, waar de toegang zit tot het toilet, riante en vooral lichte woonkamer door de vele raampartijen (oppervlakte ca. 29m2) voorzien van moderne open keuken voorzien van o.a afwasmachine, wastafel, afzuigkap, koelkast en fornuis. tevens is er een een bijkeuken waar ook de CV is gesitueerd.
De riante slaapkamer van ca. 23m2 tevens aan de achterzijde van het pand gelegen biedt meer dan voldoende ruimte om een heerlijke werkplek te creëren.
Aangrenzend de nieuwe moderne badkamer van ca. 6m2 voorzien van wastafel, WMA en inloopdouche.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (uitsluitend laminaat vloer en strakke witte wanden);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden-onbepaalde tijd;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra € 95,- middels tussenmeters te voldoen aan eigenaar (daadwerkelijk verbruik);
– Eigen parkeerplaats indien gewenst € 90,- per maand extern te huur in de straat;
– Internet a € 41,- per maand via XS4ALL is reeds geïnstalleerd.
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de straatnaam vandaan?
Tot de jaren vijftig van de vorige eeuw stroomde hier een gracht. De ontwikkeling van Amersfoort en het toenemende verkeer noopten tot het dempen van de gracht. Aanvankelijk Rondweg geheten (besluit van 29 juli 1958); vervolgens werd tot in 1961 overwogen om een andere naam te kiezen, maar het bleef tot het rb. van 1966 bij Rondweg. Voor de naam Stadsring werd gekozen omdat die beter aansloot bij het stelsel van wegen buiten de oude binnenstad. Tot het moment van ingang van het rb. (1 januari 1968) droegen de parallelwegen de namen Wijersstraat, ’t Laantje, Bekensteinselaan, Sint Ansfridusstraat, Plantsoen West en Plantsoen Zuid. De tunnel die de Stadsring en de Amsterdamsestraat verbindt is in 1958 in gebruik genomen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.