Dit super centraal gelegen tip top verzorgde 2- kamer appartement met een eigen parkeerplaats en inpandige berging is zo te betrekken! Het appartement ligt pal tegenover het NS Station op de 3e verdieping met fraai uitzicht over de stad. Op loopafstand vind je supermarkten, diverse restaurants, het historische centrum van Amersfoort en het Eemplein met al haar voorzieningen waaronder ook de bioscoop en de AH XL. Bos Birkhoven en de Bokkeduinen bevinden zich op slechts 5 fietsminuten. Piet Mondriaanplein, een toplocatie!

Het appartement maakt deel uit van het bouwproject “Amor Forte” . Het gebouw is geïnspireerd op de Amsterdamse School, dat zie je bijvoorbeeld terug in het fraaie metselwerk. De gevel, de variatie in hoogte, licht en donker metselwerk in combinatie met de ronde vormen geven het gebouw allure.

De bereikbaarheid kan niet veel beter; binnen 35 minuten sta je in het centrum van Amsterdam, winkelen in Utrecht: slechts 15 minuten met de trein. Het is een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

De indeling is als volgt: op de begane grond kom je binnen in de centrale hal met bel en brievenbus tableau, toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement ligt op 3e verdieping, entree via brede corridor. Appartement: entree, hal welke toegang geeft tot de keurige badkamer met wastafel, douche, toilet, bergkast met cv en wasmachine aansluiting, slaapkamer, de ruime lichte woonkamer van ca. 24m2 met brede raampartij, nieuwe moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie, gasfornuis, combi magnetron etc.

In de onderbouw bevindt zich de berging van ca. 6m² en de vaste parkeerplaats bevind zich op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het complex. De servicekosten is inclusief de parkeerplaats (overal in de nabije omgeving is betaald parkeren).

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per direct;
– Berging in de onderbouw;
– Parkeerplaats privé en afgesloten incl. servicekosten € 55,–;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: onbepaalde tijd minimaal 12 maanden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand plus servicekosten te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Piet Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. Hij werd op 7 maart 1872 geboren in Amersfoort en stierf in 1944 op 72 jarige leeftijd in New York. Zoals vele kunstenaars ontdekte Mondriaan al op relatief vroege leeftijd dat hij bijzonder veel schilders talent had. Hij woonde en werkte in verschillende steden in Nederland en wereldwijd in Parijs, London en New York.