Luxe en ruim 3-kamer hoekappartement ter grootte van ca. 85 m² op de bovenste (3de) etage met veel zon en lichtinval. Het fraaie lichte appartement is gelegen in een modern en kleinschalig appartementencomplex in het Gildekwartier. Het appartement ligt op steenworp afstand van de gezellige binnenstad, het NS station en verschillende restaurants. Het ligt om de hoek bij het onlangs geopende Eemplein, o.a. met verschillende winkels, grote supermarkt, bioscoop en horeca.
Het complex bevat een eigen berging in de onderbouw en een privé parkeerplaats in de parkeerkelder.

Indeling:
Entree/hal met garderobe en meterkast, separaat toilet met fontein, aparte ruimte met wasmachine – en opstelplaats van de CV-combiketel. Ruime en lichte woonkamer met fraaie vloer en toegang tot het zonnige balkon. De open, moderne keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast- en vriescombinatie, combi-magnetron- en vaatwasmachine. Twee ruime slaapkamers (ca. 13 & 11m2), luxe badkamer voorzien van inloop regendouche en wastafel. Onder het appartementencomplex bevindt zich een berging en nabij de privé parkeerplaats in de parkeergarage.

Kenmerken:
Uitstekend onderhouden
Veel ramen en licht hoek-appartement

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2005
– Gestoffeerd (vloer);
– Eigen berging en privé parkeerplaats onder het maaiveld
– Servicekosten huurder € 95,- euro p/m incl. parkeerplaats
– Geen huisdieren en niet-rokers genieten de voorkeur
– Geen woningdelers/studenten of vrienden

Algemeen:
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: per 01 juli 2021, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere periode beschikbaar.
– Opzegtermijn 1 kalendermaand.
– Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan? De Schutspatroon: Beschermheilige, hier in het bijzonder van een Gilde.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.