Op een toplocatie in de binnenstad van Amersfoort mogen we je dit leuke 2-kamerappartement aanbieden.
De woning ligt op de bovenste verdieping van het complex, wat zorgt voor een fraai uitzicht over de stad. Hiervandaan kijk je op de rode daken van de vele monumentale woningen, afgewisseld door de Amersfoortse highlights zoals: Kamperbinnenpoort, Sint Joriskerk en de Onze Lieve Vrouwentoren.
Van binnen is de woning strak afgewerkt en altijd netjes onderhouden. De vloeren, wanden, keuken en het sanitair zijn in een dusdanige conditie wat ervoor zorgt dat je de woning zo kunt betrekken.
Het gebouw is in 2007 gebouwd volgens de toen geldende bouwregels. Dit zorgt ervoor dat de woning volledig is geïsoleerd en het energielabel een B is.

Op de begane grond tref je de entree van het complex met de intercom en brievenbussen.
Via een trap bereik je het portiek van de 3e verdieping waar dit appartement zich bevindt. De hal met meterkast en garderobe geeft toegang tot alle vertrekken van de woning.
De gezellige woonkamer valt op vanwege de grote hoeveelheid licht wat er naar binnenkomt. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van spuitwerk en de vloer is in het gehele appartement afgewerkt met laminaat.
De open keuken is een echte eye-catcher vanwege de rode kleur en is naast de vele kastruimte voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast.

Een ruime slaapkamer grenst aan de woonkamer en is toegankelijk vanuit de hal. Net als de rest van het appartement is deze ruimte neutraal van kleur en netjes onderhouden. In de grote kast vind je de technische ruimte met de wasmachineaansluiting en de cv-ketel.

De badkamer is uitgevoerd in een moderne kleurstelling met grijze vloertegels en een witte wandtegel. Deze ruimte beschikt over een douche, hangend toilet en een wastafel.

In de buurt kun je parkeren met een parkeervergunning. De kosten hiervoor bedragen ca. € 105,- per jaar of op 5 minuten lopen gratis parkeren buiten het centrum.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: i.o. eerste instantie bepaalde tijd 24 maanden ;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van minimaal 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: www.govaert.nl onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de naam straatnaam vandaan?
Deze straat loopt parallel met de Kamp; tenminste in 1624 al zo genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.