In het populaire Soester-/Eemkwartier is op korte termijn dit super leuke huis beschikbaar!
De Pieter pijperstraat is een gezellig buurtje, waarbij de onderlinge verbinding tussen jonge gezinnen centraal staat. Een charmant straatje wat nieuwsgierig maakt!
De woning is sfeervol, heeft een diepe zonnige achtertuin en is gelegen nabij de historische binnenstad, het moderne Eemplein en het centraal station. De woonkamer is ruim met veel lichtinval en voorzien van een nieuwe laminaat vloer. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers aanwezig en een moderne badkamer (2020). Ben je op zoek is naar een woning dichtbij de binnenstad? Dan is dit een uitgesproken kans!

BEGANE GROND
Hal voorzien van meterkast, trapopgang en gang naar de woonkamer. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een nieuwe laminaat vloer. Gesloten keuken voorzien van diverse apparatuur. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken aanwezig, voorzien van aansluiting voor de wasmachine, toilet, CV ketel en toegang naar de tuin.

VERDIEPING
Overloop, deze biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet.

TUIN
De diepe achtertuin is voorzien van een veranda en achterin de tuin is een ruime berging aanwezig en een achterom.

LOKATIE
Deze woning is gelegen op een top plek vlakbij het Eemplein, de binnenstad en het Centraal Station. Alles ligt op loop- en fietsafstand. De auto kun je in de straat parkeren (parkeervergunningen).
Om de hoek vind je het Caspar van Wittelplantsoen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
WIE WAS PIETER PIJPERS?
Pieter Pijpers, 1748-1805, Amersfoorts r.k. patriot en dichter; werd in 1795 lid van het Amersfoortse stadsbestuur en van het Utrechts gewestelijk bestuur. Maakte zich in die functies verdienstelijk voor Amersfoort. Zijn meest bekende werk is Eemlandsch Tempe, ofwel Clio op Puntenburgh.