Binnen het gewilde Leusderkwartier! Perfect voor een overbrugging van ca. 9 maanden. Maar liefst 4 slaapkamers, werkkamer en een heerlijke riante woonkamer met terras en gigantische tuin. De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

Het appartement heeft een heerlijk dakterras aan de achterzijde van maar liefst ca. 30m2. Waar vind je dit nog? Zomers kun je hier heerlijk genieten van de zon. Daarbij is er ook nog een enorme tuin aanwezig.

De indeling is als volgt:
Via een afgesloten opgang bereikt u de eerste etage. Voordeur, ruime entree en een garderobekast, separaat toilet, nette badkamer voorzien van wastafel en douche. Ruime slaapkamer van ca. 12m2, twee kleinere slaapkamers van ieder ca. 6m2, berging/werkkamer, 4e ruime slaapkamer van ca. 14m. De grote woonkamer (ca. 45m2) heeft een schuifdeur richting het terras met uitzicht over de tuin.
Half open eenvoudige keuken voorzien van fornuis, afzuigkap en koel-vries combinatie.

Bijzonderheden:
– Vrij parkeren voor de deur;
– Woonoppervlakte ca. 140 m2;
– Ideale ligging nabij alle voorzieningen.

Algemeen:
– Beschikbaar per direct;
– Huurperiode bepaalde tijd max 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Woningdelers in overleg en bespreekbaar mits voldoening financiele gegevens;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Waar komt de straatnaam vandaan? Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.