Deze locatie heeft eigenlijk geen verdere toelichting nodig. Gelegen tegenover het CS-Amersfoort. Op 5 minuten lopen van het centrum van Amersfoort, het Eemplein en alle wenselijke voorzieningen. Dè locatie voor iemand die door heel Nederland kan en wilt werken en bij thuiskomst lekker van alle goeds van de Historische binnenstad van Amersfoort wenst te genieten. De locatie aan de Noordzijde van het station blijft maar ontwikkelen en verbeteren. Het Eemkwartier en het Eemplein is inmiddels klaar, de Wagenwerkplaats bruist en de Nieuwe stad eveneens. De locatie gaat de komende jaren nog veel meer bieden is de verwachting.

Dit super gelegen en uitermate verzorgde driekamer appartement met een inpandige berging is zo te betrekken! Het appartement ligt recht tegenover het NS Station op de 4e verdieping met fraai uitzicht over de stad/station. Op loopafstand vind je supermarkten, diverse restaurants, het historische centrum van Amersfoort en het Eemplein met al haar voorzieningen waaronder ook de bioscoop en de AH XL. Bos Birkhoven en de Bokkeduinen bevinden zich op slechts 5 fietsminuten.

Indeling:

Begane grond, centrale hal met bel en brievenbus tableau, toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement ligt op 4e verdieping, entree via brede corridor.

Appartement: entree, hal welke toegang geeft tot de twee slaapkamers (12 m2 en 9 m2), de meterkast, de inpandige berging (met cv en wasmachine aansluiting), de moderne badkamer is voorzien van wastafelmeubel en inloop douche. De lichte L-vormige woonkamer van ca. 31m2 is voorzien van een grote raampartij. De open keuken is in lichte kleurstelling en voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Tevens beschikt het appartement over een balkon van 5 m2 en is gelegen op het Zuiden waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon. De eerste slaapkamer is ruim 12 m2 groot en zeer licht. De tweede slaapkamer is 9 m2 en voorzien van een groot raam waardoor de kamer ook uitermate geschikt is als werkplek.

Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw en over een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein.

LET OP! oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juni 2021
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden-onb.tijd;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 65,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Piet Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. Hij werd op 7 maart 1872 geboren in Amersfoort en stierf in 1944 op 72 jarige leeftijd in New York. Zoals vele kunstenaars ontdekte Mondriaan al op relatief vroege leeftijd dat hij bijzonder veel schilders talent had. Hij woonde en werkte in verschillende steden in Nederland en wereldwijd in Parijs, London en New York.