Aan de rand van de groengordel in de woonwijk Liendert, naast het Hogewegkwartier en het
(nieuwe) zwembad is dit mooi afgewerkte 4-kamerwoning beschikbaar voor de verhuur!

Dit ruime appartement is gelegen op de bovenste (8e) verdieping van het appartementencomplex en beschikt over een royale living, luxe keuken, fraai sanitair, 2 slaapkamers en een heerlijk zonnig balkon met spectaculair uitzicht. Naast pluspunten als indeling en afwerking is de ligging perfect. Op korte afstand tref je de gezellige en levendige binnenstad van Amersfoort, de nodige voorzieningen, de uitvalswegen (A28/A1) en natuurlijk het nieuwe zwembad (Amarena).

Via het portiek, met de brievenbussen, trappenhuis en lift, betreden we het appartement op de
8e verdieping.

Entree/hal met de meterkast, aan de voorzijde is de grote woonkamer met veel licht en mooi uitzicht en tevens toegang tot de 3e kamer en het zonnige balkon gelegen op het zuidwesten. De moderne keuken (2018) bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser, combi-stoomoven, combimagnetron en koelkast. Tijdens het koken prachtig uitzicht op het groene Waterwingebied van de wijk Rustenburg. Daarnaast beschikt de keuken over een praktische berging met de opstelling van de boiler en wasmachineaansluiting. Tussenhal met toegang tot alle ruimten en het toilet (2016) voorzien van een hangend closet, fonteintje en verlaagd plafond met spots. De luxe en complete badkamer (2016) is voorzien van een ligbad met heatstrip, inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel en een verlaagd plafond met spots.

Algemene informatie:
– De woning heeft twee bergingen in de onderbouw;
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen middels voorschot te voldoen aan eigenaar;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 12 juli 2021;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, in eerste instantie 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.