Prachtig DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT op de derde etage van een goed geoutilleerd appartementencomplex met een EIGEN PARKEERPLAATS en een berging op de begane grond. Het appartement is licht en het zonnige balkon is gelegen op het zuiden. De ligging tegenover het centraal station is net zo handig als leuk. Het is een ideale locatie voor forensen en het uitzicht op de mensen, de fietsen en treinen is zo heerlijk Nederlands en levendig. Niet alleen het station is dichtbij, maar ook het Eemplein en het historische stadshart van Amersfoort zijn op korte afstand van het appartement gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree met bellentableau en brievenbussen, centrale entree met liftinstallatie, trappenhuis, toegang tot de bergingen en een deur naar het achter terrein met de parkeerplaatsen. Het parkeerterrein is afgesloten via een automatisch te open poort (met afstandsbediening).

Appartement derde etage:
Vanuit de lift is er binnendoor toegang naar het appartement. Vanuit de ruime entree is er toegang tot de diverse vertrekken, twee ruime slaapkamers (respectievelijk ca. 12m² en ca. 9m²) met uitzicht over het Piet Mondriaanplein, een berging met inbouwkast, wasmachine aansluiting, c.v.-combiketel (Intergas, 2011) en de mechanische ventilatie box. Een separate neutrale toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje. Naast het toilet is de badkamer gesitueerd. Deze is voorzien van een grote inloopdouche, wastafelmeubel (2015) en een design radiator.

De ruime en lichte woonkamer is in oktober 2015 voorzien van een nieuwe moderne open keuken. Vanuit de woonkamer is er door hoekligging op de derde verdieping prachtig uitzicht over het plein en een fijne lichtinval Het grote raam bij de keuken geeft uitzicht over een deel van het treinspoor. Ideaal om hier te wonen!
De woonkamer biedt toegang tot de loggia. Met een ligging op het zuiden en de grote raampartij is het hier zelfs in de lente en herfst goed toeven.

Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw en over een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein.

LET OP! oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juni 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden lange tijd beschikbaar;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 65,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan? Piet Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. Hij werd op 7 maart 1872 geboren in Amersfoort en stierf in 1944 op 72 jarige leeftijd in New York. Zoals vele kunstenaars ontdekte Mondriaan al op relatief vroege leeftijd dat hij bijzonder veel schilders talent had. Hij woonde en werkte in verschillende steden in Nederland en wereldwijd in Parijs, London en New York.