Wonen midden in het centrum? Wij hebben het huis op de juiste plek.
In dit kleinschalige appartementencomplex (twee appartementen en een winkel)bieden wij dit leuke en goed gesitueerde moderne appartement aan met oude mooie kenmerken zoals glas in lood. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping.

Je loopt vanaf het appartement direct het bruisende centrum van Amersfoort in met al haar gezellige terrasjes, vele winkels en heerlijke restaurants. Snelwegen als A28 en de A1 zijn op 5 minuten afstand, ook het centraal station van Amersfoort is gelegen op 5 minuten afstand. Ook de bushalte is slechts 1 minuut lopen. Kortom een geweldige locatie in deze mooie stad!

Indeling:
entree, hal , trap naar de eerste en tweede etage, portiek, toegang appartement, ruime open woonkamer met keuken voorzien van koelkast, fornuis en afzuigkap, riante woonkamer, badkamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand en is voorzien van wastafel, douche en toilet. Slaapkamer ca. 10m2 is gelegen aan de voorzijde van het pand.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct,
– De woning wordt kaal opgeleverd ( aanwezig vloer hoort er dus niet bij en is ook niet ter overname);
– Huurperiode: bepaalde tijd;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra middels tussenmeter € 130,-;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Aanloopweg (met Lageweg) naar de Hessenweg over Meulunteren, Doesburg naar Kassel (in Hessen, Duitsland).