Prachtig wonen aan de rand van het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug, dat kan binnenkort aan de Woudenbergseweg 50 in Maarsbergen. Dit pand is gebouwd rond 1900 en is gerenoveerd tot vijf luxe appartementen. Hoewel het pand gerenoveerd is zijn er nog oude details terug te vinden. De sfeer is knus.

Wil jij graag in Maarsbergen wonen, dit is je kans!

Het complex is verdeeld in vijf verschillende appartementen voorzien van moderne afwerking. De appartementen worden met hoogwaardige kwaliteit gebouwd en zijn compleet afgewerkt met vloer, strakke wandafwerking en complete keuken en sanitair. Kortom een echt turn key appartement en u kunt er zo in! Elke woning zal een eigen parkeerplek krijgen en een eigen zitje van ca. 10 m2.

Indeling: hoofdentree met trappenhuis. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een heerlijk balkon. Het appartement beschikt over één slaapkamer met aansluitend de badkamer. De strak afgewerkte badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche, wasbak en wasmachineaansluiting. Elke woning zal een eigen parkeerplek krijgen en een eigen zitje van ca. 10 m2.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juli 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijks voorschot van ca. € 130,– voor elektra, gas, water middels tussen meters en internet;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur; incl voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?