Op een prachtig centrale locatie in “De Laak” tegenover het winkelcentrum gelegen 3-kamer appartement op de eerste verdieping met berging en vrij uitzicht over de gracht. De super strakke afwerking en het comfort is dé kans bij uitstek voor diegene die geen tijd heeft voor klussen en verbouwen! De wijk De Laak in Vathorst is geïnspireerd op oude grachtensteden zoals Haarlem en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden zie je in De Laak ook veel steigers, vlonders, binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.
Het appartement bevindt zich op steenworp afstand van één van de grootste stadsparken van Amersfoort: Het Kai-Park. Met 2 hectare grond een speelparadijs voor de jeugd en de grootste achtertuin die je maar kan wensen!

Indeling: Entree/ hal, vrij hangend toilet met fontein. Ruime en uiterst lichte woonkamer met grote raampartijen, Frans balkons en prachtig uitzicht over de gracht. De woonkamer is gelegen op het zuidwesten, dus je geniet hier volop van de zon! De open hoekkeuken beschikt over complete inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis, vaatwassen, combi-oven/magnetron en koelkast. Vanuit de hal heb je toegang tot twee ruime slaapkamers met heerlijk lichtinval en uitzicht over het binnenterrein. De complete badkamer is strak betegeld met inloopdouche en wastafel met spiegel.

Bijzonderheden: – super-strakke afwerking, instap klaar appartement! – veel bergruimte gecreëerd – vrij uitzicht en gelegen op het zuidwesten – privé parkeerplaats op afgesloten mandelig terrein – zeer centraal gelegen bij NS-station, winkelcentrum en scholen

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 1 juli 2021;
– De woning wordt gestoffeerd en deel gemeubileerd in overleg opgeleverd ;
– Huurperiode: bepaalde tijd, max 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats inclusief VVE kosten inbegrepen in de huursom;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.