** VOL GEBOEKT / FULLY BOOKED**

Binnen de parkachtige omgeving van de Amersfoortse Berg, totaal gerenoveerde woning met een prettige ligging op de hoek. Met twee balkons een unieke kans voor de liefhebber van binnen- en buitenruimte. Het appartement is in 2016 compleet gerenoveerd. Bovendien zijn het station en stadscentrum lekker dichtbij!

De Mr. Th. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Loop je mee? LET OP OUDERE FOTO’S!

Verscholen tussen het groen ligt, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg, dit prachtig verbouwde appartement op de eerste woonlaag van een portiekflat. De living is heerlijk licht en zonnig, met uitzicht over een plantsoen en bossage.

Vanuit de entree zijn alle vertrekken van de woning te betreden. De woon-/eetkamer met open keuken is één grote ruimte. De living is heerlijk licht en zonnig waarbij u schitterend uitkijkt over het groen. De open keuken is compleet voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is door herindeling mooi ruim geworden en voorzien van een douche en wastafel. Het toilet is apart en vanuit de hal te bereiken. De woning beschikt over twee slaapkamers die beide toegang hebben tot het balkon aan de voorzijde. In de onderbouw bevind zich een ruime berging van maar liefst 15m2.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 07 juli 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?

NB:Mr. Theodorus Heemskerk, 1852-1932, Nederlands staatsman; studeerde rechten te Leiden waar hij magna cum laude afstudeerde; was 1876-1908 advocaat te Amsterdam. Sloot zich aan bij de Antirevolutionairen, die hem in 1888 naar de Tweede Kamer afvaardigden.