**VOL GEBOEKT / FULLY BOOKED**

Dit is het pareltje van het complex en misschien wel de gehele buurt! Wonen in de mooiste en groenste wijk van Amersfoort? Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging, klasse en uitstraling. De hele wijk is beschermd stadsgezicht.

Het complex ligt strategisch ten opzichte van CS Amersfoort, de historische binnenstad, natuurgebieden en uitvalswegen. Het appartement, met maar liefst 3 slaapkamers gelegen op de tweede verdieping, is verrassend ruim en heeft aan beide kanten een heerlijk, goed balkon om te genieten van de zon en het groenrijke omgeving. Zo heb je altijd de vrolijk-makende zon of de verkoelende schaduw.

Indeling:
Centrale hal en doorgang naar bergingen, trapopgang naar tweede verdieping. Eigen entree/ hal, nieuwe meterkast voorzien van voldoende groepen, links de keuken in rechte opstelling met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine, koelkast en combi-magnetron, opstelling CV –ketel (Bosch, bouwjaar 2010), en wasmachine aansluiting. Tevens toegang naar het balkon aan rustige straatzijde met de avondzon.

Rechts van de hal toegang naar de woonkamer: ruimte, licht en een prettige, rustige sfeer komt je tegemoet! De hoekjes en deuren maken je nieuwsgierig naar de rest van het speels-ingedeelde appartement! Aan de woonkamer grenst de eerste slaapkamer met een tweede balkon. Deze ruimte leent zich ook perfect om bij de woonkamer te betrekken!

Na de woonkamer volgt een tweede hal die toegang biedt naar slaapkamer 2 en 3 aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is compact, maar biedt alles wat nodig is.

LET OP OUDERE FOTO’S!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 12 juli 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Joannes Kappeijne van de Coppello, 1822-1895, Nederlands jurist en politicus; lid van de Tweede Kamer 1862-1866, 1871-1877; minister van Binnenlandse Zaken in het door hem geformeerde kabinet 1877-1879; lid van de Eerste Kamer 1888-1893. Verzorgde de herziening van de Wet op het lager onderwijs (1878). Aanvankelijk vastgesteld als Kappeyne van de Copellolaan geheten (rb.nr. 363 van 29 december 1953).