Dit op de bovenste verdieping van een goed onderhouden en kleinschalig complex gelegen 3- kamer appartement, ligt direct naast Park Randenbroek, op loopafstand van de binnenstad en groot buurtwinkelcentrum. De woning kenmerkt zich door de rustige ligging, de grote raampartijen met veel lichtinval en het ‘groene’ uitzicht zowel aan voor- als aan achterzijde.

De indeling is als volgt:
Entree via gesloten trappenhuis, gesloten keuken met vaste provisiekast en balkon aan de achterzijde van het complex, doorzon woonkamer van maar liefst ca. 40 m² met openhaard en toegang tot het 2e balkon, twee slaapkamers (1 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde), badkamer met douchecabine, toilet en vaste wastafel. Verder beschikking over een ruime vliering met de stookopstelling. De woning is voorzien van glad stucwerk op de wanden en in de woonkamer, hal en keuken ligt een laminaatvloer.

Het appartementencomplex is in 1957 gebouwd en in later jaren nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Bij dit appartement behoort in het souterrain een tweetal bergingen welke zijn voorzien van elektra. Er kan tevens gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke tuin en er zijn voldoende ‘vrije’ parkeervoorzieningen voor de deur Maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging. Kijken mag!

In 2020 is de badkamer in zijn geheel vervangen, en op dit moment (juni 2021) komt er een nieuwe keuken in.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juli 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Johan Sebastiaan Bach, 1685-1750, Duits componist en organist. In Leipzig begon hij in 1723 een artistiek project van reusachtige omvang: voor vrijwel elke zon- en kerkelijke feestdag schreef hij een cantate, totdat er vijf complete jaargangen gevormd waren. De Matthëus Passion vormt hierin het hoogtepunt.