** VOL GEBOEKT / FULLY BOOKED**

Dit type maisonnette heeft een luxe, strakke afwerking en veel licht voeren de boventoon met prachtig uitzicht over de kindvriendelijke buurt De Bron in Amersfoort Vathorst. Begane grond en twee verdiepingen, een balkon en dakterras, veel bergruimte en een prachtige lichte slaapkamers is deze maisonnette een schot in de roos voor (uitbreidende) gezinnen. De maisonnette bevindt zich aan de Koraalzee 43 in Amersfoort. Loop je mee?

Begane grond:
Na de entree loopt u binnen in een zeer open woonkamer met veel daglicht door de aanwezige ramen aan de voor- en achterzijde en de glazen deuren naar het balkon. Een prachtige laminaatvloer.
Vanuit de woonkamer loopt u door naar het eetgedeelte. De luxe keuken heeft een moderne uitstraling. Deze keuken biedt meer dan de gebruikelijke gemakken: naast een koelkast, ruime vriezer en een vaatwasser, is er een combi-oven, een gaskookplaat. Tenslotte is er op deze verdieping ook een toilet te vinden en een meterkast met extra groepen.
Begane grond – riant hoek-terras en balkon.
Een pluspunt bij uitstek is dat u op de begane grond een dakterras heeft aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde. Dit betekent dat u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunt genieten van de zon. Dankzij de hogere ligging van de woning, heeft u een prachtig uitzicht uitkijkend over het water en kunt u ontspannen observeren hoe de wijk leeft. Een ideale plek voor de lente- en zomermaanden!

Eerste verdieping U vindt op deze verdieping twee ruime slaapkamers. Met name de master bedroom op deze verdieping is zeer ruim, en er is een derde slaap/werkkamer. De badkamer heeft een moderne, strakke en luxe afwerking en is voorzien van een zeer ruime douche.

Tweede verdieping + vliering aan ruimte komt u in deze woning beslist niets tekort. Op dit moment wordt er een extra kamer gerealiseerd met extra Veluxdakraam.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juli 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden, voor langere termijn beschikbaar;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.