Zoekt u een 3 kamer appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit ruime 3-kamer appartement ligt op de eerste etage en heeft een riant dakterras van ruim 20m2.
Bij het appartement zit een eigen parkeerplaats in de onderbouw op het afsluitbare binnenterrein en een berging in de onderbouw. Het lichte appartement is voorzien van vloerverwarming.

De indeling:
Entree, ruim opgezette centrale hal met een trapopgang en een lift. Entree van het appartement, hal met meterkast, slaapkamer I van ca. 8,5m2, slaapkamer II van ca, 15,5m2, toiletruimte, berging met de CV-ketel en de wasmachine/droger aansluiting, de badkamer met een douche in ligbad en een vaste wastafel. Tenslotte de ruime woonkamer ca. 35m2 met een open keukenhoek. De keuken is voorzien van alles denkbare luxe voldoende kast/ladenruimte.

Kortom, een vrijwel nieuw appartement met onder andere het NS- station ,het centrum, de supermarkt, restaurants en twee bioscopen op loop afstand.

Bijzonderheden:
– eigen afgesloten parkeerplaats
– eigen berging in de onderbouw
– Modern en netjes afgewerkt.
– ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 16 juli 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Servicekosten incl. eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 95,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur; incl. parkeren;
– Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.