In het prachtige en geliefde Amersfoort-Zuid ligt dit fraai afgewerkte, volledig gestoffeerde 2-kamer nieuwbouw en energiezuinig appartement met parkeerplaats. Dit compleet afgewerkte appartement ligt op een fantastische plek langs de Leusderweg en op loopafstand van de gezellige binnenstad van Amersfoort. Tevens zijn de winkeltjes van de Leusderweg, het Centraal Station en de uitvalswegen makkelijk en snel te bereiken.

Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is een ruim 2-kamerappartement. Het appartement heeft een groot lekker licht woongedeelte met een gescheiden keuken. Het woongedeelte geeft toegang tot het balkon (ca. 10m2) waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Aan de straatzijde zijn de appartementen daar waar nodig voorzien van geluidwerende ventilatievoorzieningen. Aan de slaapkamer zit nog een bergingsruimte dat mooi gebruikt kan worden om de wasmachine en droger neer te zetten. Maar het kan bijvoorbeeld ook als kledingkast ingericht worden. Wat handig is: alle wandcontactdozen zijn standaard laag bij de grond aangebracht. Bovendien hebben alle appartementen een videofoon-installatie, zodat je op afstand kunt zien voor wie je de deur open doet. Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

Let op oudere foto’s!

Woningspecificaties
• Oppervlakte woning: 56 m²
• Gelegen op de tweede verdieping
• Eigen berging op de begane grond
• Parkeerplaats, deze is volledig afgesloten en met een afstandsbediening toegankelijk
• De beglazing op de zuidzijde is voorzien van geluidswerend glas.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 augustus 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur; incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de straatnaam vandaan?
Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend