In het prachtige en geliefde Amersfoort-Zuid ligt dit fraai afgewerkte, volledig GEMEUBILEERDE 3-kamer appartement met parkeerplaats. Dit unieke hoekappartement bevindt zich op de derde verdieping en heeft twee (slaap)kamers en een woonkamer. Handig als je één kamer wil inrichten als bijvoorbeeld studeer- of werkkamer. De ruime woonkamer heeft een open keuken en nog een aparte bergingsruimte. Bovendien beschikt deze woning over een mooie buitenruimte. Zo kun je op een zonnige dag heerlijk genieten op je balkon! Het appartement is inclusief parkeerplaats op de begane grond.

Dit compleet afgewerkte en super zuinige appartement ligt op een fantastische plek aan het stukje Leusderweg tussen de binnenstad en een van de authentiekste winkelstraten van Amersfoort. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als voor gerichte aankopen. Handig als je weinig tijd hebt, want alles zit op loopafstand.

Woningspecificaties
• 3e Verdieping
• Eigen berging op de begane grond
• Privé parkeerplaats in de onderbouw.
• De beglazing op de zuidzijde is voorzien van geluidswerend glas
• VOLLEDIG GEMEUBILEERD

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 23 augustus 2021;
– De woning wordt VOLLEDIG gemeubileerd opgeleverd;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.