Wonen in de mooiste en groenste wijk van Amersfoort? Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging, klasse en uitstraling. De hele wijk is beschermd stadsgezicht. Het complex ligt strategisch ten opzichte van CS Amersfoort, de historische binnenstad, natuurgebieden en uitvalswegen. Dit appartement ligt op de derde woonlaag van een portiekflat.

Loop je mee?

De woonruimte is heerlijk licht en zonnig en u kijkt aan de achterkant schitterend uit over het groen dat de verschillende complexen van elkaar scheidt. De woonkamer is doorgebroken naar een voormalige slaapkamer waardoor een separaat eetgedeelte is ontstaan. Hier bevindt zich ook een balkon op het zuiden zodat u heerlijk in de ochtendzon een kopje koffie kunt nuttigen. Via de naastgelegen gang bereikt u de overgebleven kamers, keuken, badkamer en toilet. Ook de keuken heeft een balkon, op het noorden. Zo kunt u tijdens het koken genieten van de geluiden die via de balkondeur binnenkomen. Tenslotte heeft u nog de beschikking over een westelijke balkon aan een van de slaapkamers. Via de trap komt u de grote slaapkamer uit en op de begane grond bevindt zich een ruime berging met eigen elektravoorziening.

Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak ca. 90 m2
– HR combiketel
– Balkons aan drie zijden
– Berging op de begane grond, met eigen elektravoorziening
– Parkachtige en bosrijke omgeving
– Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juli 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Waar komt de straatnaam vandaan? Joannes Kappeijne van de Coppello, 1822-1895, Nederlands jurist en politicus; lid van de Tweede Kamer 1862-1866, 1871-1877; minister van Binnenlandse Zaken in het door hem geformeerde kabinet 1877-1879; lid van de Eerste Kamer 1888-1893. Verzorgde de herziening van de Wet op het lager onderwijs (1878). Aanvankelijk vastgesteld als Kappeyne van de Copellolaan geheten (rb.nr. 363 van 29 december 1953).