Ruimte licht en een prachtig uitzicht over Amersfoort! In de wijk Liendert met alle voorzieningen om de hoek, is dit ruime 4-kamer appartement te vinden. Geniet in alle rust op het balkon gelegen op de 7e woonlaag met een prachtig uitzicht over de stad en al het groen!
Het appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 98 m² en heeft een heerlijk breed balkon gelegen op het zuidoosten met grandioos uitzicht. Daarnaast treft u in de woning een lichte, zeer ruime woonkamer, aansluitend een voor diverse doeleinden te gebruiken zijkamer, 2 prima slaapkamers, nette frisse nieuwe badkamer en moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur!

De wijk Liendert, waar het appartement gesitueerd is, ligt nabij het centrum van Amersfoort met winkels, restaurantjes, theater, bioscoop en andere voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de wijk, er is een Jumbo supermarkt en Lidl aanwezig. Of anders bij het dichtbij gelegen Neptunusplein. Heeft u een auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgang en lift.

Zevende verdieping:
Entree, brede hal met meterkast, welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met aansluitend de zijkamer. Deze kamer kan goed gebruikt worden als studeerkamer, eetkamer of als extra slaapkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het brede balkon gelegen op het zuidoosten.

Dichte moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur: 4-pits gasstel, afwasmachine, vriezer en koelkast. In een aparte bergkast in de hal bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de (huur) boiler. Nette nieuwe badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel. Separaat toilet met fontein. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Vrijwel het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, met uitzondering van de keuken, deze is voorzien van een plavuizen vloer.

Berging:
De fietsenberging is gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
• Voorzien van dubbele beglazing.
• Warmwater doormiddel van huurboiler € 13,35 per maand
• Voorschot stookkosten € 70,- per maand;
• Woonoppervlak 98 m².
• Inhoud 305 m³.
• Bouwjaar circa 1966.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 september 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Vogels behorend tot de familie Eendachtigen. Hun snavel is even lang als de rest van de kop. Hun voedsel is vnl. plantaardig: gras, graan, kool e.d. Sommige soorten eten echter ook insecten, schelpdieren en kleine gewervelde dieren.