COMPLEET GEMEUBILEERD. Dit is de perfecte woning voor expats of mensen die tijdelijk een overbrugging zoeken. Nabij binnenstad, winkels, het NS-station en het Eemplein. De woning ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A28.

Het appartement op de tweede verdieping heeft een efficiënte indeling. Een woonkamer waarvan je de brede glaspui (voorzien van warmtewerend glas) volledig kunt open schuiven en door de zuid ligging optimaal van de zon kunt genieten. Er is een complete keuken met een koelkast, combi magnetron, 4-pits gaskookplaat en een afwasmachine. De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, toilet en douche. Voor de wasmachine en de droger is een speciale bergkast. Daarnaast is er nog een bergkast waar ook de CV-ketel is geplaatst. Aan de achterzijde is er een slaapkamer, welke gedeeltelijk is afgeschermd voor een ruimtelijker entree van het appartement. Door het gehele appartement heen ligt een fraaie laminaatvloer.

Het appartement vormt onderdeel van een modern gebouw met 46 appartementen. Er is een royale algemene entree met een trappenhuis en een lift. Het appartement is uitgerust met een videofooninstallatie en elektrische thermostaat. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en parkeren doet u vrij voor de deur.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 augustus 2021;
– De woning wordt VOLLEDIG gemeubileerd opgeleverd;
– De voorkeur gaat uit naar een werkend één persoonshuishouden;
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Maandelijks voorschot g/w/e/ tv en internet middels meterstanden;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
………
NB. Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.