Dit moderne appartement met prima afwerking is gelegen op een uitstekende locatie in de historische binnenstad van Amersfoort. Het appartement ligt aan de Koesteeg tussen de eerste en de tweede stadsmuur tussen diverse oude panden. Op steenworp afstand ligt de het hart van de stad met diverse terrassen, restaurants, winkels en supermarkten.

Het in 2010 gebouwde appartementencomplex bestaat uit een zestal appartementen met de entree aan de Koesteeg en een winkelpand aan de Arnhemsestraat. Op de begane grond is een gezamenlijke berging.

De indeling is als volgt:
Entree met bellentableau, centrale entree met toegang naar de gezamenlijke berging met deur naar buiten, trap naar de tweede verdieping.

Appartement: entree, gezellige woonkamer met “Frans balkon”, keuken in lichte kleurstelling met aansluiting voor de wasmachine, slaapkamer aan de achterzijde, de badkamer beschikt over een douche, wastafel en zwevend toilet.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Huursubsidie mogelijk;
– Beschikbaar per 01 juli 2021;
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
………
NB: In 1649 op de stadsplattegrond van Blaeu nog niet als openbare straat aangegeven. In 1692 naam voor het eerst aangetroffen als Kleijne Koeijsteege; die naam werd tot 1914 nog vaak gebruikt ter onderscheiding van de toen meestal Koesteeg genoemde Koestraat.