** VOL GEBOEKT / FULLY BOOKED **
Zoekt u een appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit ruime 2-kamer appartement ligt op de derde etage en heeft maar liefst een woonoppervlak van 63m2.
Een aantal kenmerken in deze woning zijn: luxe keuken, moderne badkamer en een compleet strakke nette afwerking. Bij het appartement zit een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw.

Nieuwsgierig geworden? Kijken mag!

Indeling: Entree, ruim opgezette centrale hal met een trapopgang en een lift. Tevens zijn hier de brievenbussen en een intercomsysteem aanwezig.
Entree van het appartement, hal met meterkast,berging met wasmachineaansluiting, toilet, berging met cv-opstelling, ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Moderne frisse badkamer met douche en wastafel. Heerlijk ruime woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Via de woonkamer bereikt u het zonnig gelegen balkon. Nette luxe keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigsysteem, oven en een koelkast.

Kortom, een vrijwel nieuw appartement met onder andere het NS- station ,het centrum, de supermarkt, restaurants en twee bioscopen op loop afstand.

Bijzonderheden:
– eigen parkeerplaats in de onderbouw;
– eigen berging in de onderbouw;
– Modern, luxe en netjes afgewerkt;
– ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 augustus 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur; incl. parkeren;
– Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.