Een unieke buitenkans voor starters met serieuze woonwensen!
In dit kleinschalige wooncomplex vind u de in 2014 volledig gerenoveerde woning. Deze ligt in een prachtige groene wijk, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg. Dichtbij centrum, station, sportvelden en uitvalswegen maakt het Bergkwartier tot een zeer gewilde omgeving waar deze heerlijke appartementen zeker op hun plek zijn. Kortom een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden.

Indeling:
Middels een trap bereikt u de voordeur waar de opgang is na de 2e etage. De woonruimte is heerlijk ruim opgezet en heeft een praktische indeling. De woonkamer is goed op te delen in een woon en eetgedeelte. Via een trap in de woonkamer bereikt u de ruime vliering met veel bergruimte en waar tevens ook een prettige werkplek gecreëerd is vanwege de open verbinding met de woonkamer. Vanuit de woonkamer loopt u de naastgelegen moderne en ruime keuken in voorzien van alle benodigde apparatuur. Aansluitend de nette badkamer met douche, wastafel en toilet. Aparte ruime slaapkamer waar voldoende ruimte is voor een grote kast en een 2-persoonsbed. De parkeergelegenheid is openbaar.

Details:
– Woonoppervlak ca. 62m2
– Parkachtige en bosrijke omgeving
– Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 augustus 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden met de intentie voor onbepaalde tijd;
– Maandelijks voorschot van € 125,- voor gas, water en elektra;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.