Gezellig wonen in Amersfoort Noord in de wijk Kattenbroek? Deze leuke gerenoveerde woning is omgebouwd naar totaal 4 appartementen. Het ligt dicht bij een recreatievijver en Stadspark Schothorst, op korte afstand van sportvoorzieningen, openbaar vervoer en een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen (A1, A27 en A28). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling: loopt u even mee?
Gezamenlijke entree/hal en meterkast.De woning is gelegen op de eerste verdieping en is omgeven door veel groen!
Ruime en lichte woonkamer met open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder: vaatwasmachine, een koel-/vriescombinatie, afzuigkap en inductiekookplaat. Dit appartement beschikt over een ruime slaapkamer en een extra kamer te gebruiken als studeer, hobby of werkkamer! Verder is de badkamer strak afgewerkt (bj 2020) en voorzien van een heerlijk ligbad en douche.

De tuin van circa 30 m² deel je met drie andere appartementen. Gelegen aan de voorzijde van het pand bij de centrale entree.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden met de intentie voor onbepaaldetijd;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra € 125,- middels tussenmeters;
– Exclusief tv en internet er is een Ziggo aansluiting;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot.;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.