Banckertstraat 2 te Amersfoort een woning omgebouwd tot 3 appartementen. Het 3 kamer appartement is gelegen op de begane grond. Het appartement is van top tot teen aangepakt! De woning is gelegen op loopafstand van de binnenstad, Theater de Flint, speeltuin, basisscholen, winkelcentrum openbaar vervoer, centraal station en nabij uitvalswegen (A1, A28).

Indeling:
Ruime gezamenlijke portiek, entree trapkast voorzien van wasmachine, riante lichte woonkamer voorzien van lichtgrijze laminaatvloer met open slaande deur naar de tuin, nieuwe moderne L-vormige keuken voorzien van fornuis, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak en afzuigklap. Twee prima slaapkamers van ca. 13 en 7m2. Ideaal voor de gene welke graag een extra studeer, hobby of werkkamer nodig heeft. Moderne badkamer voorzien van douche, toilet, design radiator en wastafel.

LET OP OUDERE FOTO’S!

Bijzonderheden:
– Woning is volledig geïsoleerd
– Tuin is gelegen op het zuid/westen en heeft een stenen GEDEELDE berging;
– Unieke locatie nabij de binnenstad;
– Modern en netjes afgewerkt.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden met de intentie voor langere periode;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra € 100,-;
– Eigen kabel aansluiting voor tv/internet;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot.;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Adriaan Banckert, 1616-1684, Zeeuws vlootvoogd; nam in 1628 onder Piet Hein als luitenant-generaal deel aan het buitmaken van de zilvervloot.