In een mooi lommerrijk deel van het prachtige Bergkwartier liggen deze appartementen. Zeer royaal van opzet en gescheiden door grasvelden en volwassen groen. Hoewel het lijkt alsof u in het bos woont zijn de voorzieningen nabij. Winkels, stadscentrum en het centraal station zijn goed bereikbaar. Kom eens een rondje lopen in deze parkachtige setting waar een huis al snel een thuis wordt.

Het appartement:
Dit unieke appartement is gelegen op de begane grond. Wat dit appartement zo uniek maakt, is dat het de beschikking heeft over een eigen ruime en zonnige tuin! De tuin is gelegen aan een royaal grasveld wat volledig vrij gelegen is. Hierdoor heeft u voldoende privacy in uw eigen tuin.

U komt binnen via de centrale ingang waar u ook de toegang tot uw berging vind. Vervolgens komt u in de hal van het appartement. Hier krijgt u de toegang tot de badkamer, separaat toilet, slaapkamer, woonkamer en keuken. De (open)keuken is ruim opgezet en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarbij is er voldoende ruimte om uw eettafel te plaatsen. De gezellige woonkamer is erg licht en heeft een praktische indeling. Vanuit de woonkamer is de eigen tuin te bereiken waar u ruimschoots kunt genieten van het vrije uitzicht! Verder is er een mooie, lichte en ruime slaapkamer aanwezig (voorheen 2 slaapkamers).

De badkamer heeft de beschikking over een douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Omgeving:
De Ruys de Beerenbroucklaan ligt op de grens van Amersfoort in de buurt T.H. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak ca. 63 m2, inhoud 189 m3
• 2-kamer appartement
• Zonnige tuin (zuid, west)
• Berging op de begane grond, met eigen elektravoorziening
• Parkachtige en bosrijke omgeving
• Vrij uitzicht
• Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 01 september 2021;
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden met de intentie voor onbepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de straatnaam vandaag? Jonkheer Charles Joseph Marie Ruijs de Beerenbrouck, tot 1895 Ruijs van Beerenbroek, 1873-1936, Nederlands staatsman; r.k. Tweede Kamerlid 1905-1918; minister-president 1918-1925 en 1929-1933, tussentijds en opnieuw vanaf 1933 voorzitter van de Tweede Kamer.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.