Deze zeer riante, vrijstaande, moderne (2006) watervilla met berging en terras aan het water, is gelegen in de grachtenwijk “De Laak”. De Laak is gesitueerd aan de meest noordelijke rand van Vathorst, langs de rivier De Laak. De aantrekkelijke combinatie van grachtenhuizen, slim parkeren, haventjes en pleintjes maakt van De Laak een bijzondere woonomgeving met een eigen identiteit en een eigen gezicht. Het winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer, het gezondheidscentrum en het fraaie Kai park zijn op loopafstand gelegen. Door de centrale ligging van Vathorst zijn de uitvalswegen (A1 en de A28) goed bereikbaar.

Indeling: Entree, hal, toilet, grote, lichte woonkamer (ca. 45m2) met een visgraat gelegde parketvloer met vloerverwarming en een fantastisch uitzicht op het water en park. De moderne, open woonkeuken met eeteiland is voorzien van alle luxe inbouwapparatuur en een dubbele koelkast. Via de woonkeuken heeft u toegang tot de omsloten tuin en ruime berging.

1e verdieping: De gehele verdieping is v.v. een laminaat parketvloer, 3 ruime slaapkamers van resp. ca. 25, 11 en 13,6 m². 2 slaapkamers met dakterras op het zuid/oosten. De luxe en stijlvolle badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, vaste wastafel en vloerverwarming. Apart toilet met vloerverwarming. Bergkast voor de wasmachine en droger.

2e verdieping: Gehele verdieping is v.v. een laminaat parketvloer, 3 ruime slaapkamers van resp. ca. 24, 23,5 en 10 m². Vliering van 80 m² met vlizotrap.

Bijzonderheden:
– Parkeren op eigen terrein
– Onderhoudsvriendelijke tuin met terras en aanlegsteiger.
– Verwarming en koeling via duurzame milieuvriendelijke (aardkorst)klimaatbeheersing
– Kabeltelevisie aansluiting en snelle internetverbinding via glasvezel

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 1 augustus 2021;
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting op kantoor;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Hindeloopen, een havenstadje aan de vroegere Zuiderzee, in de provincie Friesland.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.