VOLLEDIG GEMEUBILEERD Binnen het project ” Lekker wonen op de Berg” is dit type misschien wel de meest gewilde. Dit fraaie maisonnette appartement op de tweede woonlaag ligt in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg.

Het is een prachtig, ruim en licht appartement van 90m2 en door de verplaatsing van de keuken is de woonruimte opvallend groot. Zowel binnen als op het westelijk gelegen balkon is genieten het sleutelwoord. De L-kamer met opvallende open keuken is echt een ruimte zoals die in dit segment zelden te zien is. Naast de woonkamer bevindt zich nog een slaapkamer annex werkkamer welke ook toegang geeft tot het zonnige balkon. Hier is thuiskomen elke dag een feest, een rustige en stijlvolle omgeving waar wonen weer echt bijzonder kan zijn.

Vanzelfsprekend werd er ook aandacht besteed aan een strakke wand- en dito vloerafwerking. Er is een trap naar de verdieping waar een loft-achtige slaapkamer werd gerealiseerd. De wetenschap dat vergelijkbare appartementen hier twee kamers hebben geeft aan dat ook hier ruimtelijkheid de basis was voor de verbouwing. Een strakke badkamer op deze woonlaag complementeert het geheel.

De ligging ten opzichte van station, uitvalswegen en stadscentrum zijn zonder meer gunstig te noemen. U wandelt op uw gemak naar het station en als u met uw auto het “bos” uitrijdt zit u zo op de A-28. Dankzij de bouwwijze en ruime grasvelden aan de voor en achterzijde is dit appartement zonder meer uniek te noemen.

Nieuwsgierig geworden? Kijken mag!!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 augustus 2021;
– De woning wordt COMPLEET gemeubileerd opgeleverd;
– Huurperiode maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en GEEN huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
N.B. Marie Willem Frederik Treub, 1858-1931, Nederlands econoom en liberaal staatsman; Tweede Kamerlid 1904-1913 en 1918-1921; minister van Landbouw, Handel en Nijverheid 1913-1914, minister van Financiën 1914-1916 en 1917-1918.