Aan de rand van het Zocherplantsoen in het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 2-kamer appartement ( 1 slaapkamer). Sint Janskerkhof is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

De woning is heerlijk licht en voorzien van dubbelglas en moderne keuken. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging en er is een prive parkeerplaats.

INDELING APPARTEMENT:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken van het appartement. Woonkamer aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op de achtergelegen tuinen en balkon op het oosten. Half open keuken in lichte kleurstelling voorzien van afwasmachine met los staand een koelkast en gasfornuis. Hier bevindt zich ook een kast met cv-opstelling. De royale slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement. De moderne badkamer is voorzien van grote inloopdouche, wastafelmeubel en opstelling voor de wasmachine en droger. Het separate toilet ligt naast de badkamer.

LET OP oudere foto’s!

Bijzonderheden:
• Prachtige ligging op loopafstand van het centrum en centraal station;
• Lage energielasten;
• Servicekosten gebouw gebruiker/huurder zijn inbegrepen;

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 september 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt (zie aldaar).