Altijd al in hartje binnenstad willen wonen? Wij krijgen deze studio in een van de leukste straatjes van Amersfoort beschikbaar.

Indeling:
Gezamenlijk entree waar ruimte is om een fiets te plaatsen. Toegang tot de studio, de studio beschikt over een keuken met koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. De studio beschikt over een eigen warm water voorziening en ventilatie. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 21 augustus 2021;
– Geschikt voor éénpersoons huishouden;
– Eigenaar zoekt bij voorkeur een dame, werkend, niet rokend, geen huisdieren;
– De woning wordt met vloer en raambekleding opgeleverd;
– Huurperiode: maximaal 23 maanden; 
– Er kan GEEN huurtoeslag aangevraagd worden voor deze woning;
– Huurprijs is incl. g/w/e en tv aansluiting;
– Exclusief kosten voor internet;
– Waarborgsom van € 1.500,00;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.