**VOL GEBOEKT / FULLY BOOKED**

Uniek ingedeelde woning op een zeer aantrekkelijke locatie!
Het “maisonnette type” ligt aan de rand van het winkelcentrum Emiclaer, enerzijds als zichtbare locatie en anderzijds in de luwte van de parkeerdrukte. Het dakterras op de 2e verdieping ligt gunstig op de zon. Ideaal voor starters!

Indeling:
Begane grond: entree. Via de hal is de inpandige berging bereikbaar van ca. 4 m2.

1e Verdieping: bovenhal. Toilet. Sfeervolle, lichte en ruime woonkamer. Open keuken, nieuw luxe en modern keukenblok met inbouwapparatuur (2003). Bijkeuken ideaal voor het opruimen van uw spullen.

2e Verdieping: twee slaapkamers. Lichte badkamer met koepel en voorzien van ligbad, aparte douchehoek en wastafel. Separaat 2e toilet. Vanaf de hal is het dakterras van ca. 10m2 bereikbaar. Bergruimte met wasmachineaansluiting.
Slaapkamer I :12m2
Slaapkamer II: 7m2

Station Schothorst op minder dan 10 minuten afstand fietsen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 6 september 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd, er komt deels een nieuwe vloer en tevens wordt er deels geschilderd;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar. (middels ontmoeting indien van toepassing)

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?

NB: Door in de bebouwing van dit gebied m.n. in de gevels verticale elementen te verwerken, ontstond als vanzelf de naam Hof der Kolommen. De verticale bouwelementen zijn o.m. een kolom of een zuil.