GEMEUBILEERD HUREN IN DE BINNENSTAD, in het leukste straatje van Amersfoort: tweekamer appartement met inpandig balkon en grote berging gelegen op een fraaie centrumlocatie waar je zo in kunt! Wel de lusten van de binnenstad, doch niet de lasten.

Aan een sfeervolle straat in de binnenstad staat tussen diverse authentieke woningen, winkeltjes en gezellige restaurants een kleinschalig gebouw (bouwjaar 1984) met zes appartementen. Op de eerste verdieping van dit gebouw bevindt zich een ruim twee-kamer appartement met een groot inpandig balkon (loggia).
Op de begane grond is een centrale binnenplaats met een berging.

Achter het gebouw is voldoende parkeergelegenheid (met parkeervergunning) aanwezig.
Op enkele minuten afstand zijn de winkelstraten en pleinen met de gezellige terrassen en restaurantjes die het leven in de historische binnenstad zo aangenaam maken.

Indeling:
Centrale entree/ hal met trapgang naar de 1e verdieping.

Entree van het appartement, grote lichte woonkamer (20m2) aan de voorzijde met uitzicht op monumentale panden en doorgang naar de complete keuken (2019) in hoekopstelling. Ruime badkamer met douchehoek, wastafel. Separate toilet met fontein. In de gang bevinden zich twee inbouwkasten, ideaal voor voorraad. Grote slaapkamer (12m2) met deur naar beschut inpandig balkon met veel privacy. Tevens is hier een buitenkast met goed onderhouden cv-combiketel (2016) en de wasmachine aansluiting.

De berging is te bereiken via de centrale hal en de centrale binnenplaats en opgetrokken uit halfsteens muren, voorzien van elektra en pannen dak.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 november 2021;
– De woning wordt GEMEUBILEERD opgeleverd;
– Huurperiode: maximaal 6 maanden, korter in overleg;
– Inschrijven op het adres is niet mogelijk, waardoor het aanvragen van een parkeervergunning niet mogelijk is;
– Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage: Flintplein;
– Exclusief nutsvoorzieningen op eigen naam;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar; (middels ontmoeting indien van toepassing)

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Genoemd naar het gerecht Bloemenda(e)l (vergelijkbaar met een tegenwoordige gemeente).