Keurig afgewerkt appartement, op loopafstand van de gezellige binnenstad en het centraal station. Gelegen op de 3e verdieping met balkon op het zuidwesten en vrij uitzicht over het Vermeerkwartier en Leusderkwartier. Dit appartement is zeer geschikt voor starters en forensen.

Indeling begane grond: afgesloten entree met beltableau, hal met trappenhuis en lift. Deze lift geeft ook toegang tot het souterrain waar zich de bergingen bevinden.

3e verdieping: entree, hal, nieuwe badkamer met douchehoek/toilet/wastafel, slaapruimte, lichte & goed indeelbare woonkamer, zonnig balkon (ZW), halfopen keuken, veel kastruimte, aansluiting voor wasmachine en CV-opstelling (Nefit 2017). Het appartement is goed onderhouden en licht afgewerkt.
Laat de verhuiswagen maar voorrijden. Je kan er zo in!

Bijzonderheden:
– zonnig balkon op het zuidwesten;
– berging in de onderbouw;
– complex voorzien van lift;

LET OP! oudere foto’s.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 september 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– De voorkeur gaat naar een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina, 1909-2004, koningin der Nederlanden 1948-1980, prinses van Oranje-Nassau, hertogin van Mecklenburg, dochter van koningin Wilhelmina en Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Huwde in 1937 Bernhard, prins van Lippe-Biesterfeld.