Altijd al in de binnenstad willen wonen in een van de leukste straatjes van Amersfoort? Kom dan kijken in deze sfeervolle bovenwoning!

Wat is er heerlijker dan de deur uit te stappen en je meteen te bevinden tussen de karakteristieke oude panden, de mooie pleinen met de uitnodigende terrassen, de gezellige straatjes met winkels en de leukste restaurantjes in de straat? Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met veel voorzieningen en goede verbindingen.

Dit 3-kamer appartement, op de tweede verdieping van een prachtig rijksmonument, is gelegen aan de Bloemendalstraat. De gezelligheid om de hoek, maar rustig genoeg om te wonen.

Het ruime appartement heeft een vloeroppervlak van 85 m² en is in 2013 volledig gerenoveerd. Via de gezamenlijke opgang kom je binnen in de woning. Aan de voorzijde van de woning vind je de ruime woonkamer en open keuken. De open keuken is voorzien van modern keuken apparatuur (één grote gaspit, twee keramische Pitten, Teppanyaki bakplaat, wijn klimaatkast etc.). De mooie afgewerkte badkamer is voorzien van een comfortabele inloop douche en toilet. De slaapkamer is ruim met 23 m² en is gelegen aan de rustige achterzijde van het pand. Een opslagruimte is beschikbaar voor fietsen en spullen en is gedeeld met één andere bewoners van het pand. Via de trap in is de tweede slaapkamer van circa 14,5 m² met inbouwkasten te vinden.

Kom je kijken?

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas, water en elektra € 190,-;
– Maandelijks voorschot tv/internet: € 30,-;
– Parkeren middels parkeervergunning;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.