**vol geboekt / fully booked**

Deze eengezinswoning met zonnige tuin is gelegen in de leuke en kindvriendelijke wijk Kattenbroek aan een royale groenstrook-/ speelvoorziening, op zeer korte afstand van het winkelcentrum “Emiclaer”, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, meterkast en toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met laminaatvloer, spachtelputz wanden, trapkast en toegang tot de diepe zonnige achtertuin met stenen berging. Keuken voorzien van gasfornuis, oven, afzuigkap en een vaatwasmachine. 1e verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Aparte kast met opstelplaats voor de CV-ketel.

Let op: het betreffen oudere foto’s.

Kenmerken:
– bouwjaar 1992
– gelegen in een rustige straat en aan een gezellig autovrij speelplein
– woonoppervlakte 78 m²
– perceeloppervlakte 102 m²
– het betreft een woning die nog wat aandacht nodig heeft.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 20 september 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar; (middels ontmoeting indien van toepassing)

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Hof der Reflectie. De Hoven langs de Laan der Hoven hebben allen een eigen karakter en zijn gebaseerd op een metafoor. Het is in het leven goed soms nog even over dingen te overdenken, te reflecteren.