**VOL GEBOEKT / FULL BOOKED**

Ruimte, licht en een toplocatie!

Op de hoek met een heerlijke tuin, 3 slaapkamers, keurig sanitair, lichte living en een luxe keuken. Dit huis heeft alle ingrediënten voor aangenaam wonen. En de locatie? Die is ideaal! De Architectenbuurt Oost in Zielhorst heeft veel water en groen. De goede voorzieningen zijn op korte afstand, zoals het NS-Station Schothorst, winkelcentrum Emiclaer, een gezondheidscentrum en voor de sportieveling is het sportpark Zielhorst. En de kinderen kunnen zich vermaken in verschillende leuke speeltuinen op steenworp afstand.

Welkom bij Leonardo da Vincistraat 54. Benieuwd? Neem contact met ons op!

Begane grond:
Wat een licht komt er binnen via de achterkant van het huis! Open de schuifdeuren en je krijgt een heerlijk buitengevoel. En er is genoeg ruimte om lekker te gaan zitten.
Aan de voorkant is de luxe keukenopstelling. Genoeg ruimte voor alle potten en pannen. Daarnaast is er een inductie kookplaat met afzuiging, koelkast, vrieskast, vaatwasser en het pronkstuk is de combi-/stoomoven. Ideaal voor de echte kookliefhebber. De functie van stoom zorgt ervoor dat je geen boter of olie nodig hebt en daardoor zijn je gerechten een stuk gezonder.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers. In de master bedroom is een extra wasruimte gemaakt. Maar kom je nog een kamer te kort? De voorbereidingen zijn al getroffen voor een dakopbouw. Dus binnen no-time heb jij de extra woonoppervlakte erbij.
De betegelde badkamer heeft een comfortabel zitbad met een handdouche, wastafelmeubel en een hangend closet.

Tuin:
De basis in de tuin is goed. Aan jou de taak om hier een gezellige leef tuin van de maken. Zie jij jezelf al lekker loungen in de veranda? Of nodig jij je vrienden uit voor een BBQ in de zon. De tuin is gelegen op het oosten. Daarnaast is er een praktische schuur voor de fietsen en een zonnescherm. Ideaal, want dan heb je een fijne schaduwplek.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 09 september 20121;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer), de aanwezige meubel/apparatuur blijft achter;
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar; (middels ontmoeting indien van toepassing)

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.