Aan de Zeelt in Nieuwland hebben wij dit ruime drie kamer appartement in de verhuur. Dit is een hoekmaisonette en is anders gelegen. De woning is gelegen op een uniek punt waardoor er fraai uitzicht heeft een perfecte zonligging van balkon en woonkamer. Uitzicht over o.a. Bunschoterweg en in de verte ziet u de Lievevrouwentoren. Heerlijk thuis komen met uw eigen parkeerplaats in ondergelegen afgesloten garage.

Deze 3-kamer woning heeft een nette keuken met kookeiland, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-magnetron oven etc. De woning beschikt over twee slaapkamers. De hoekligging zorgt voor extra licht en uitzicht! Het relaxte groene woongebied van Stadstuin is gelegen in de milieu wijk Nieuwland te Amersfoort-N nabij A1 en A28 alsmede NS station Vathorst.

Loopt u even mee door de woning?
Entree via hal met meterkast, overloop hal met toilet, badkamer met o.a. douche cabine en wastafelmeubel, twee slaapkamers van respectievelijk 12 m² en 8 m².

Verdieping; overloop met vaste kast, ruime zonnige woonkamer (6,94 x 7,62) met open keuken met kook eiland, vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron oven etc.

Het zonnige balkon met fraai uitzicht is echt uniek in Stadstuin! Op parkeergarage niveau is naast de eigen parkeerplek ook een eigen fietsenberging.

Let op, oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 november 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.