Gelegen op een perfectie locatie vind je dit super leuke en keurig onderhouden 3-kamer appartement. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een kleinschalig complex en is voorzien van een balkon, een eigen overdekte parkeerplaats en een aparte berging in de onderbouw.

De ligging is perfect! Het centrum van Amersfoort met al haar winkels, terrassen en gezelligheid ligt op een steenworp afstand, evenals het Centraal Station en het winkelcentrum Euterpeplein. Daarnaast ligt om de hoek park Randenbroek en het nieuwe  natuurgebied Het Beekdal. Een prima leefomgeving met de reuring van de stad en de stadsparken in de directe nabijheid.

Via de entree met trappenhuis en brievenbussen bereikt u het op de tweede verdieping gelegen appartement.

Indeling:
Entree/hal, toilet en bergkast met CV-opstelling. Een royale woonkamer met veel lichtinval en een nette open keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon met vrij uitzicht. Vervolgens aan de achterkant gelegen twee slaapkamers en in de hal bevindt zich de badkamer met vaste wastafel, douche en de wasmachine-aansluiting.
Het appartement is voorzien van een pvc-vloer. De overdekte, privé parkeerplaats bevindt zich achter het appartementencomplex.

Kenmerken:
– Privé (overdekte) parkeerplaats en berging in de onderbouw.;
– Perfecte ligging op 5 minuten loopafstand van het centrum van Amersfoort en de parken Randenbroek en het Beekdal.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?