Binnen het gewilde Leusderkwartier mogen wij je dit begane grond appartement in dit verrassende complex aanbieden (bestaande uit drie hoogwaardige appartementen tegen over het kazerneterrein). De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

Je kunt hier heerlijk vrij genieten van de zon met uitzicht op het park: Een stukje wandelen, een picknick of een balletje trappen met je vrienden in de zomer, het kan hier allemaal.

De indeling is als volgt, appartement gelegen op de begane grond:
Entree woning, u wordt gelijk verrast voor het vele licht in de woonkamer. De woonkamer ligt aan de straatzijde en heeft een mooie keuken in hoogglans wit voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Hier is ook de CV opstelling gesitueerd in een afgesloten kast en met toegang naar het achtertuintje. De mooie badkamer ligt in het midden van het appartement en is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet.

De gehele woning is voorzien van mooie strakke moderne afwerking, gestucte- en geschilderde wanden, hoogwaardige laminaatvloer, witte hoogglans keuken voorzien van o.a. RVS afzuigkap, gasfornuis, koel-vriescombinatie en niet te vergeten een afwasmachine.

Let op! oudere foto’s.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 september 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.