Wonen aan de voet van de Amersfoortse Berg, modern comfort in jaren 30 stijl

Luxe en ruimte in het hart van Amersfoort
Houdt u ook van de ruimte, het licht en de stijl van de jaren 30? Aan de Regentesselaan in Amersfoort hebben wij deze ruime twee-onder-een kap woning in de verhuur. In een rustige en kindvriendelijke omgeving, op steenworp afstand van de historische binnenstad van Amersfoort en met alle belangrijke uitvalswegen om de hoek.

Begane grond:
Entree met toilet en meterkast en trap naar eerste verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer en aan de achterzijde de eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin (oosten).

Eerste verdieping:
Drie slaapkamers en ruime badkamer met bad en douche. Apart washok.

Tweede verdieping:
Twee slaapkamers met kleine badkamer met douche en toilet.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 oktober 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar; (middels ontmoeting indien van toepassing)

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?

Met de naam van deze laan werd koningin-moeder Emma als regentes 1890-1898 voor haar minderjarige dochter Wilhelmina geëerd.