Prachtig 3-kamer appartement, rustig gelegen in Amersfoort Zuid, op steenworp afstand van het gezellige centrum van Amersfoort en winkelvoorzieningen. Het appartement is goed afgewerkt en beschikt over een heerlijk zonnig terras (zuidwesten) dat op de tweede en tevens bovenste verdieping gelegen is waardoor er privacy aanwezig is. Naast de privé buitenruimte heeft u de beschikking over een prachtig aangelegde en ruime binnentuin, waar altijd een heerlijk plekje te vinden is.

Indeling: entree, toilet met fontein, zeer lichte en ruime woonkamer (ca.33 m²) met houten vloerdelen en balkon op het zuidwesten, luxe stijlvolle keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, eet- / studeerkamer met uitzicht op de binnentuin. Slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, douche, design radiator en wastafel. Separate wasruimte, kast met HR combiketel.

Algemene informatie
– Beschikbaar per 01 september 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Aanvankelijk Beekstraat geheten. Tot in de jaren zestig van de vorige eeuw kende Amersfoort een volledige tweede grachtengordel, die zijn water ontving van de beken die er in uitmonden en daarom ook wel de Beek werd genoemd. De Korte en de Lange Beekstraat kwamen hierop uit.