Wonen in het groen op de Amersfoortse Berg! Dit 3 KAMER APPARTEMENT (oorspronkelijk 4 kamer appartement) heeft aan twee zijden een vrij uitzicht. Bosgebied Klein Zwitserland aan de voorkant en een parkje aan de achterkant. Het grote grasveld achter het gebouw wordt door de bewoners gebruikt om te recreëren. Dit appartement is gelegen op de 2e etage. Op de begane grond is een ruime berging aanwezig. De woonkamer is op het bos gericht en staat garant voor een heerlijk uitzicht. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval. Hoewel het lijkt alsof je in het bos woont zijn de voorzieningen zoals het stadscentrum en het NS trein- en busstation en de ontsluiting naar de snelweg A28 goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Bellentableau en brievenbussen, centrale hal met trappenhuis en toegang tot de diverse bergingen.

Appartement 2e etage:
Entree met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Keuken met een balkon, gericht op het park achter het appartementen complex. De keuken in 2013 nieuw geplaatste keuken is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en een koel/vries combinatie. Aansluitend aan de keuken is de badkamer met een inloopdouche en een badkamermeubel.

De woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de eethoek en het grote balkon. Op het balkon is ruimte voor een zitje waar je met twee personen heerlijk kan vertoeven. Vanaf één uur is hier volop zon. Vanuit de hal is er toegang tot de diverse vertrekken, het toilet en twee slaapkamers. Beide kamers hebben uitzicht op het park.

Let op! oudere foto’s.

Bijzonderheden:
– Wonen op de Berg op een kleine afstand van het centraal station en de oude binnenstad
– Licht en neutraal afgewerkt appartement
– Woonoppervlakte 61 m2
– Bouwjaar 1958
– Nette keuken en badkamer
– Het hele appartement is voorzien van één type laminaatvloer
– Twee zonnige balkons
– Bushalte op loopafstand

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2021;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maand huur;
– Opzegtermijn 2 maanden;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Deze weg was tot november 1923 onderdeel van de Appelweg (zie aldaar). Als gevolg van de stedenbouwkundige ontwikkeling van Amersfoort werd de Appelweg op verschillende plaatsen doorsneden en werd andere naamgeving noodzakelijk. De naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg soms werd gebruikt omdat de weg min of meer in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden leidt.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.